Referenties

WeBBuddy in de pers
Beste Koop
PCM personal computer magazine, november 2004
"Van de gratis aanbieders heeft WeBBuddy het beste aanbod. Het bedrijf controleert uw website elke dertig minuten en dat kost u niets. ... Mocht uw website verder groeien, krijgt u behoefte aan meer e-mailadressen of frequentere checks, dan kunt u voor weinig geld upgraden."

PCM Web
, augustus 2004
"Wie een eigen website heeft, vraagt zich wel eens af hoe vaak die nu eigenlijk bereikbaar is. De website met familiekiekjes mag af en toe best offline zijn, maar als u een bedrijf hebt wilt u wel dat klanten altijd uw website kunnen vinden. Met WeBBuddy houdt u het in de gaten.
Als u twijfelt of uw hostingprovider wel zo'n goede keuze was, is het zeker tijd om uw uptime eens in de  gaten te houden.
"

Tips & Advies Internet, juni 2004
"Tijdens onze test van de gratis versie waren de wekelijkse rapportages altijd op tijd en de e-mailwaarschuwing als de site down was, kwam snel binnen. De resultaten van de up- en downtime kwamen overeen met de informatie van onze hosting-provider. De rapportering (die u ook steeds online kunt bekijken) is duidelijk en goed geïllustreerd met diverse grafieken."

Wat klanten van WeBBuddy vinden

"Bedankt voor de goede service "

"We zijn erg tevreden over de dienstverlening van WeBBuddy! "

"Ontzettend bedankt voor WeBBuddy. Dankzij weBBuddy heb ik ontdekt dat mijn oude provider heel slecht was en vaak offline. Nu ben ik overgestapt naar een andere en heb ik bijna altijd 100% uptime. "

"Wij zijn erg tevreden met onze abonnementen. "

"Bedankt.... We zijn fan van jullie product. "

"Sinds een week mag ik nu gebruik maken van uw gratis service WeBBuddy Website Monitor. Ik wil u complementeren over de informatie die ik krijg van deze gratis dienst. Vriendelijke diensten als deze maken het aantrekkelijk om ook betaalde service af te nemen, welke tegen mooie prijzen wordt aangeboden. Ik hoop dat ik nog lang van uw dienst gebruik mag maken! "

"Ik vind dat uw helpdesk een flinke pluim verdient!! ... U zou een voorbeeld kunnen zijn voor andere Internet bedrijven."

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het uitstekende systeem. Met jullie systeem weet ik precies wanneer er een downtime is op onze server."

"Ik ben tevreden over de monitoring en rapportage van WeBBuddy, naar mijn mening wordt een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding geleverd."

"Ik heb een goed inzicht gekregen in de beschikbaarheid enz. van mijn website.
Bedankt voor de voortreffelijke service van WeBBuddy! Fantastisch!
"

"Jullie software is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk."

"Jullie dienst is gewoon top."

"Mijn complimenten voor WeBBuddy! Want het is een enorm handige webtool."

"Ik moet zeggen: Dit is echt een topproduct!"

"Zeer tevreden. Wij hebben gisteren ingetekend op de platina service van uw bedrijf... Na één dag zijn de resultaten indrukwekkend."

"Bedankt. Ik ben zeer tevreden over uw service!"

"Goede service, voor een eerlijke prijs. Complimenten ook voor de website. Registreren en gelijk aan de slag."

"Ik ben erg tevreden over weBBuddy. Goede overzichten op de site en goede rapportages via mail. Helpdesk snel en vriendelijk."

"Wat mij betreft een topproduct! "

"Ik wil u ff heel erg bedanken want nu ben ik er pas echt goed achtergekomen dat onze site helemaal geen 99,9% uptime heeft."

"Op het moment heb ik me aangemeld op 3 van deze services maar WeBBuddy steekt er heel ver bovenuit, snelle, simpele en goeie informatie over de downtime dat is wat ik zocht! "

"Ik graag even toevoegen dat ik erg tevreden ben over de rapportages die weBBuddy levert. Duidelijk, snel en gebruiksvriendelijk. Dat geldt ook voor de site."

"Een hele goede service ... Ik ga nu binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben na of het zakelijk ook iets is voor ons. Ik vind van wel."

"Ik wil even laten weten dat ik uw service zeer handig vind en daarom met veel plezier gebruik. Misschien binnenkort zelfs wel betaald."

Valid HTML 4.01!  Valid CSS!
© WeBBuddy 2003 - 2023